Ring oss: +46 (0)18 - 843 91 00

Kundtjänst

Hittar du inte det du söker eller har du frågor. Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

+46 (0)18 - 843 91 00

kundtjanst@kramtex.se

Kataloger/partners

 

L O O K B O O K 2018/2019

Vår egna LOOKBOOK lanserades under 2018. Katalogen innehåller uniformer med med vår egna unika design anpassad mot kök - & servering och som även innehåller mängder av nyheter Fler nyheter som har lanserats senare under 2018-2019 visas under fliken "Nyheter". Vi kan arbetskläder med HoReCa - testa oss.
 
 

 

Förbrukningsmaterial.

 

 

Tork erbjuder allt från pappershanddukar i sjukhusens toalettutrymmen till servettdispensrar på restauranger, vilket innebär en angenäm upplevelse för användaren och vilket också är bekvämt för de som köper in produkterna.

 

 

Duni

Duni levererar innovativa dukningskoncept och kreativa förpacknings- och take-away-lösningar till både företagskunder och privata kunder. Allt vi erbjuder har utformats för att skapa goodfoodmood och är resultatet av årtionden av specialisering när det gäller material och design.Dunis produkter, som huvudsakligen är för engångsbruk, finns på över 40 marknader världen över. Vi är marknadsledande i Nordeuropa med 2 500 medarbetare i 24 länder. Vårt huvudkontor ligger i Malmö och vi har produktionsanläggningar i Sverige, Tyskland, Polen, Nya Zeeland och Thailand. Duni är noterat på NASDAQ Stockholm.

 

 

 

Utrustning.

 

 

Patina AB

Patina AB är ett familjeföretag som startades 2002 i Stockholm av Håkan & Eva Israelsson och Michael Kagstedt.

Inledningsvis såldes kantiner och kokkärl via några få återförsäljare runt om landet. Därefter har en kontinuerlig förändring av sortiment och kunder skett. Nu är vi en komplett leverantör med ett brett sortiment av kvalitets produkter till restaurang & storköksmarknaden i Norden, samt egen designade produkter inom vissa områden.

 

 

JE Bergqvist

För JE Bergqvist handlar restaurangvärlden om mycket mer än en vit tallrik. Bergqvist arbetar ständigt med att hitta nya produkter som attraherar marknaden just nu. Fokus är att bemöta kunden med ett sortiment som håller kvalité, visar bredd och kreativitet. Tillsammans med Bergqvist har vi en stark vision om att alltid ha hög service mot kund och vårt mål är att vara den första kontakten kunden tar.

 

 

Blocho

 

Blocho är en utav Sveriges vanligaste porslinvarumärken mot HoReCa - allt finns i lager för omgående leverans. 

 

 

Strömgården

Prisvärda artiklar mot HoReCa. Strömgården tillhandahåller ett brett basutbud inom kategorieran glas, bestick och porslin.

 

 
 

Sundqvist


Sundqvist är en generalagent som förser svenska marknaden med köksredskap inom premiumsegmentet. Sundqvists historia började redan 1963 och som under åren har utvecklats till en självklar samarbetspartner till oss på Kramtex när det kommer till köksredskap. Idag har de totalt 13 olika varumärken i deras portfölj.

Ända sedan starten har högsta kvalitet och största engagemang varit de centrala begreppen i Sundqvists verksamhet. Vi vill inspirera med prylar som sätter guldkant på tiden i köket och skapa matlagningsglädje för proffskocken.Sola Switzerland AG är ett utav europas ledande skapare och tillverkare utav de finaste besticken sedan 1866. I fem generationer har besticken skapats av den renaste schweiziska touchen och know-how och förblir fram till idag helt i linje med kvalitet, professionalism och serviceanda hos grundarna. Från en lokal fabrik i Centraleuropa blev Sola på 150 år en referens på schweizisk tillverkning av bestick och bordsserveringsverktyg på världsmarknaden.

 


WMF Professionals högkvalitativa bestickserier erbjuder lämplig design för varje smak. På kundens begäran kan modellerna även anpassas med t.ex. gravyr eller speciella ytbehandlingar som stentumling, blästring och PVD-beläggning.

 

 

 

Solex Grundades för mer än 35 år sedan och har blivit en av de ledande leverantörerna för hotellbestick i rostfritt stål och silverpläterat i Tyskland såväl som på den internationella marknaden. Det klassiska familjeföretaget sätter förstklassig kvalitet högst upp på listan. Detta börjar från att skapa och utveckla bestickmodellerna och fortsätter med ständig återförsäljning av tillgänglighet i flera år till garanterad kundnöjdhet.

 

 

Stayhot är ett familjeföretag med över 30 års erfarenhet i storköksbranschen. Stayhot tillverkar högkvalitativa varmhållningsprodukter till restaurang, hotell och storkök som håller måttet för kökets hårda tag. Genom en kombination av egenproducerade produkter och nära samarbeten med några av de mest respekterade företagen i branschen eftersträvar de att kunna erbjuda ett gediget sortiment till dess kunder.

 

 
 

Merx Team AB

Merx Team har ett komplett sortiment för restaurang- och storkök. De tillhandahåller utrustningsredskap för kök och servering samt utemöbler för vår och sommar - allt till ett konkurrenskraftigt pris. 

 
 

Standardbox AB

SDX® utvecklar och tillverkar produkter för transport av kalla och varma livsmedel under det registrerade varumärket THERMOBOX®.

Vårt mål är att matgästen skall få så god mat som möjligt. Hur den lagas kan vi inte påverka, men det är vårt jobb att göra transporten så skonsam som möjligt. Den konsten har vi förfinat i 50 år. I varje detalj söker vi ständigt efter möjligheter till förbättringar. Det kan gälla styrka, livslängd, hygien, elektronik, ergonomi, isolering och ekonomi.

Låt oss se till att transporten blir en stark länk i kedjan från gryta till tallrik.

 

Securit

Securit® PRO är ledande på skyltning och visuell kommunikation. Tack vare deras omfattande kunskap och erfarenhet kan kunderna – såväl stora som små företag – vara säkra på att få den senaste designen.

Say it with Securit®!

 

 

Inredning

Affari of Sweden. 

1998 möttes tre entusiastiska herrar och startade Affari. Med visionen om att erbjuda kunden vackra saker i spännande material och till ett fördelaktigt pris startade de resan.
De första produkterna var ljus som tillverkades för hand i en lokal fabrik. Utöver ljus så växte sortimentet vidare med fat, ljusstakar och lyktor - det mesta av det bästa inom heminredning. Idag räknas Affari som en av Sveriges största grossister inom inredning.

Välkommen till Affaris värld! Med vårt breda sortiment hoppas vi att du finner vad du behöver för att sätta guldkant på tillvaron.

 
 

Möbler för inne och utomhusbruk.

 

Fameg

Om du har tänkt att satsa på att behålla möblerna över en längre tid då är möbler från Fameg ett bra val. Fameg är ett av våra varumärken i butiken, som tar fram hållbara och oföränderliga produkter. Har du tänkt köpa stolar, pallar eller andra sittmöbler är det här ett märke du definitivt ska lägga märke till. Fameg är ett varumärke grundades redan 1881 och sedan 1950-talet drivs under namnet Fameg. De står för kvalitet, där företaget lägger kärlek och omtanke i arbetet med möbelsnickerier. Inte minst det böjda snickeriet som utgår från träböjningstekniken, vilken började utvecklas under 1800-talet. Möblerna har en lång hållbarhet både kvalitetsmässigt och vad beträffar designen, och det gör att de håller generation efter generation.

 

TON

TON är ett tjeckiskt företag som tillverkar möbler med hjälp av hantverksmässig böjteknik på den plats där denna tradition började 1861. Platsen där fabriken ligger är omgiven av bokskogar som erbjuder mycket material till tillverkningen. TON är en förkortningen av Tovarna Ohýbaného Nábytku och betyder böjd möbelfabrik. TON är idag en av de största av de tiotalet fabriker som tillverkar Thonets möbler.

 

Trademark Living

Trademark Living är ett danskt familjeägt handelsföretag som skapar stämningsfull, rustik och unik inredning. De arbetar med rå, naturliga och återvunna material och skapar hållbara interiörlösningar. I deras sortiment av produkter arbetar man med återvinning, upcycling, nya föremål, hushållsartiklar och originella gamla möbler. 

 

Merx Team AB

Merxteams möbelsortiment för offentlig miljö är både prisvärt och brett.

 

 

 

Vi samarbetar med de ledande möbeltillverkarna som fokuserar på restaurang-, hotell, mötes & konferensmiljöer, d.v.s. offentliga lokaler med höga krav på kvalitet och design. Hos oss hittar du inte bara spännande kvalitetsmöbler till bra priser. På köpet får du också en engagerad leverantör som alltid finns nära till hands med snabb, perosnlig suppeort & god service - både före och efter din beställning. 

 

 

 

Venture Design AB

Venture Design är ett företag genomsyrat av nytänkande där man designar, marknadsför och distribuerar möbler med hög prisvärdhet till möbelåterförsäljare i Skandinavien. Man siktar på att erbjuda ett klassiskt men moderniserat utbud av både inne- & utemöbler som passar alla och dessutom är anpassade för ett nordiskt klimat.

 

 

Brafab

Utemöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. Du ska känna dig trygg i att du valt utemöbler från Brafab.  Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att Brafab byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina möblerna får extra lång livslängd.

 

 

 

Rowico

Rowico är ett familjeägt företag, grundat 1971, av Roland Hammargren. Ett välkänt möbelföretag med återförsäljare över hela världen. Med huvudkontor och rötter i den vackra västkuststaden Halmstad.

Rowicos möbler är designade för dig som uppskattar välarbetade, trendiga möbler med fokus på kvalité istället för kvantitet. Rowico skapar möbler med fokus på genomarbetad design och hög användarvänlighet. Möbler som du kommer att använda och älska under många år framöver. 

 

TARMEKO

Estninska Tarmekos möbler består utav högkvalitativ möbeldesign för både privat och offentlig mijö. Modern och innovativ produktionsteknik och över 70 års erfarenhet ger Tarmeko en konkurrensfördel. Detta gör att företaget kan arbeta med komplicerade och arbetsintensiva projekt. Det är därför bolagets huvuduppgift är att skapa mervärdeprodukter gjorda av trä och andra högkvalitativa material.

Belysning.


 

By Rydéns

Bakom varumärket By Rydéns ligger ett familjeföretag som grundades 1958 och har mångårig erfarenhet av lampor och belysning. Vårt huvudkontor ligger fortfarande i Gnosjö på samma plats där det en gång grundades och vi finns med kontor i både Hong Kong och Guangdong.

Våra lampor säljs idag till hem och offentliga miljöer på många olika marknader över hela världen och allt vårt arbete genomsyras av att vi är Pålitliga, Passionerade och Professionella.

 

PR HomePR Home Grundades 1983, redan från start fanns en stark uttalad målsättning att skapa ett väl genomtänkt sortiment av lampor. Då låg tyngdpunkten på bild och ram och många kända Konstnärer har vi samarbetat med genom åren. Idag ligger tyngdpunkten på hembelysning och vi har fått en betydande roll som leverantör av Lampskärmar och Lampor. Vår passion ligger i produktutveckling, färger och former. Vi gillar belysning som både fyller sin funktion samtidigt som den är vacker och spännande att titta på.

  •  
 
 

Profilkläder

 
 


Ernst Alexis AB

Den 15:e juni år 1891 föddes Ernst Alexis Pettersson, som redan i tidig ålder bestämde sig för att bli skräddarmästare. Från den dag han startade sitt skrädderi var kvalitet, passform och noggrannhet det viktigaste i hans hantverk. Idag, mer än 100 år senare, lever dessa hörnstenar och värderingar fortfarande kvar hos fjärde generation Pettersson.

Ernst Alexis utvecklar ständigt sin verksamhet utifrån textil tradition och historiska erfarenheter och anpassar deras kollektioner med moderna material och nya modeller baserat på gediget konfektionskunskap.

 
 
 
 


Fruit i Sölvesborg AB

Fruit AB lagerför, distribuerar, förädlar och marknadsför internationellt välkända varumärken till den skandinaviska profil- och reklammarknaden. 

 

 

 
Noll33 AB

Katalogen för Concept33, med fasta slutkundspriser där tryckpriset är inkluderat oavsett antal - superenkelt och inga överaskningar.. 


Tailor AB

Tillsammans med ett brett urval av funktionella och dressade företagskläder till servicesektorn har Tailor byggt upp ett av marknadens allra största logistik och NOS- lager för konfektion i Viskafors strax utanför Borås. 
Tailors design och produktutveckling med egna konstruktörer tillsammans med en utvecklad och erkänt god passform för dam och herr är en framgångsfaktor för utvecklingen av dressade företagskläder till våra hotell & konferenskunder. En traditionsrik och gedigen yrkeskunskap som mångårig producent av konfektion inom Europa är en trygghet och konkurrensfördel för våra kvalitetsmedvetna kunder.


New Wave Mode AB

New Wave Mode ligger i Dingle, mitt i Bohuslän, och har 85 anställda. Med kontor och centrallager i Dingle försörjs hela Skandinavien och delar av övriga Europa med profilkläder av hög kvalitet.

 

 


Texet AB

Texet erbjuder profilkläder genom egna varumärken som James Harvest, J.Harvest & Frost, Printer Active Wear och Mac One.

 


TeeJays DK

TEE JAYS grundades 1976 i Alabama av Terry Wylie. Terrys vision var att ta fram den bästa kommersiell kvalitets skjortan i världen. En flexibel och kundvänlig produktion med möjlighet för special design. En vision han fick se besannas varje dag i 25 år, då han sålde miljontals. 

 

Craft of Scandinavia AB

Craft är en produkt av svett och slit, av snö och regn, av förluster och segrar och av euforin som upplevs när gränser förflyttas. I fyra årtionden har Craft levererat optimal prestation genom funktionella idrottskläder. Nästan lika länge har de varit en del av den professionella idrottsvärlden.  Deras kunskap om hur ett tränings- och tävlingsplagg ska designas för att erbjuda optimal funktion kommer till stor del från ett långt och givande samarbete med elitidrottare över hela världen.

 
 

Arbets- & fritidsskor. 

 


Sika Footwear

Sika Footwear utvecklar, producerar och levererar skyddsskor och arbetsskor till många olika branscher, kunder och behov. Vi har ett brett sortiment med allt från tofflor, skor och sandaler till stövlar och tillbehör 

 

Båstad Gruppen AB - helhetsleverantör av yrkes- & fritidsskor

Båstad-Gruppen är ett modernt företag med långa traditioner av skotillverkning. Inriktningen är kvalitetsskor för skydds- & yrkesbruk med försäljning via återförsäljare.

 

Presentartiklar & inredning.


Trademan AB

Trademan startade 1986 och hade från början endast ett 20-tal produkter. Konceptet började med handmålade träleksaker och har sedan gått i raketfart till ett bredare sortiment av inrednings- och presentartiklar. Idag är Trademan en av de större grossisterna på den svenska marknaden i inredningsbranschen.


Vinga of Sweden AB

Vinga of Sweden fokuserar på att skapa designade och funktionella produkter för hemmet. Gåvorna levereras alltid i trevliga förpackningar. För oss är gåvan mycket viktig. I Vingas sortiment finner ni många uppskattade och trevliga presenter till dina nära och kära eller viktigast av allt, din personal. 

 

Himla AB

Himla står för skandinavisk enkelhet och kreativa variationer på ett själfullt sätt. Deras designlinje erbjuder ett sortiment som bygger på enkelhet. Den utgår från färger, nyanser och struktur. Varje säsong kommer dom med nya överraskningar. Deras breda sortiment och höga kvalitet löser problem och ger tusen möjligheter.

Det finns många som erbjuder en färdig stil inom inredning. På Himla erbjuder vi basen för att du ska kunna skapa din egen stil.


D&J AB

D&J har nöjet att erbjuda ett mycket brett sortiment av funktionella och estetiska produkter för både hem och fritid. De arbetar kontinuerligt med att bredda dess sortiment och göra det ännu intressantare för dig som kund.

I dagsläget är det framför allt sex starka varumärken som kompletterar varandra och ger många valmöjligheter. Nightingale är praktiska basprodukter, Queen Anne kombinerar god kvalitet med bra pris inom samtliga produktgrupper. Lord Nelson är något exklusivare och mer stilrent, alltid med hög kvalitet och Lord Nelson Victory, som endast finns inom bädd & bad, ger en smak av lyx och flärd med sin exklusivitet i både design och kvalitet. Dessutom hittar du hos oss vackra textilier från Kosta Linnewäfveri och klassiska metallprodukter från Orrefors Jernverk. 

Reklamexponering. 

Spennare AB - helhetsleverantör av expoprodukter.

Spennare designar, tillverkar och säljer expo produkter för effektivmarknads föring vid tillfälliga mötesplatser. Spennares produkter används oftast där kundmötet är i fokus, som vid eventillfällen. I deras breda sortiment hittar du bland annat Roll Ups, back drops, brochyrställ, beach flaggor, tält och promotionmöbler.

Handla tryggt och säkert hos oss online

Handla dina arbetskläder här direkt i vår webbshop oavsett tid på dygnet. Ni finner hela vårt sortimentet under kategorierna till vänster samt längs ned på sidan. Vår webbshop uppdateras kontinueligt med nya kollektioner och kampanjerbjudanden.