Ring oss: +46 (0)18 - 843 91 00

Kundtjänst

Hittar du inte det du söker eller har du frågor. Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

+46 (0)18 - 843 91 00

kundtjanst@kramtex.se

Referenser

”Vi har Kramtex som textilleverantör därför att vi får kläder som tillverkas med kvalité och design samt att servicen uppskattas bland vår personal.”

Marcus Samuelsson,  CEO


 

" Kramtex fick i uppdrag utav vår marknadsavdelning att ta fram kock- och profiljackor till säljkåren samt uppskattade give-a-waymössor med vår logo. Vi är mycket tillfredställda med resultatet de har åstadkommit med. "

Sebastian Bastani, Trade Marketing Manager, Barilla Sverige AB

 

” Sedan 2004 har vi varit kunder hos Kramtex. Varje gång jag kontaktar kundtjänst så får jag bästa tänkbara service och ett  trevligt bemötande. "

Annki, Husmor, Birka Paradise

 
 
" Som en av Sveriges ledande event och cateringföretag ställer vi alltid höga krav på våra leverantörer. Av praktiska skäl och för att spara tid använder vi oss av Kramtex , vi tycker att dom står för kvalitet och har bra och passande arbetskläder för alla våra avdelningar, såväl till chaufförer som till kök och serveringspersonal. "
 
Johan Tornblad, VD Annorlunda Catering AB

Kramtex hjälpte oss att ta fram specialtillverkade förkläden, vi fick möjligheten att bestämma våra egna mått och färger. Nu har vi matchande arbetskläder på jobbet, både jag och min personal känner oss fina och trendiga. "

Erik Ekström, VD , Bagel Street Caféer

Handla tryggt och säkert hos oss online

Handla dina arbetskläder här direkt i vår webbshop oavsett tid på dygnet. Ni finner hela vårt sortimentet under kategorierna till vänster samt längs ned på sidan. Vår webbshop uppdateras kontinueligt med nya kollektioner och kampanjerbjudanden.